Όροι και προυποθέσεις

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΓΟΥΛΑ ΟΕ» και τον διακριτικό τίτλο «BLEUVERT» σε καλωσορίζει στην Ιστοσελίδα της bleuvert.gr , μέσω της οποίας μπορείς να ενημερώνεσαι για τα προϊόντα της και να πραγματοποιείς εξ’ αποστάσεως τη διαδικτυακή παραγγελία σου. 

 

Με την καταχώρηση της παραγγελίας ενημερώνεστε αμέσως με e-mail και SMS για την καταχώρησή της παραγγελίας σας. Η τελική αποδοχή της και η αποστολή της παραγγελίας σας προετοιμάζεται από την εταιρία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Σάββατο, 8:30 έως 15:00. Οι αποστολές εμπορευμάτων γίνονται με Γενική Ταχυδρομική και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. 


Σε περίπτωση επιστροφής έχεις το δικαίωμα να υποβάλεις αίτημα επιστροφής για ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία αγοράς και ισχύουν οι όροι που αναγράφονται στη Πολιτική Επιστροφών


Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο Χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους. 

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του π.δ. 131/2003, η Εταιρεία σε ενημερώνει για τα ακόλουθα:

 

Έδρα:Παπαναστασίου 130, 54249 Θεσσαλονίκη 

ΑΦΜ:09956477,Δ.Ο.Υ.: Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 

E-mail επικοινωνίας: info@bleuvert.gr 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ E-SHOP

 

Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων (“Υπηρεσία”) έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί,σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Σε περίπτωση δε παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία. 

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς. 


ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ


Για την υπηρεσία της αντικαταβολής ο Χρήστης θα πρέπει πρώτα να πληρώσει μια προκαταβολή (6 ευρώ για κάθε είδος) με τη Χρεωστική ή τη Πιστωτική του κάρτα και το υπόλοιπο ποσό της αντικαταβολής που υπολείπεται, κατά την παραλαβή των προϊόντων.
Για την υπηρεσία της αντικαταβολής ο Χρήστης αποδέχεται ρητά ότι το ποσό της προκαταβολής αποτελεί εγγύηση - έξοδα για την δέσμευση των προϊόντων και την αποστολή της παραγγελίας του και δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται με άλλες αγορές από το e-shop μας σε περίπτωση που η παραγγελία του επιστρέψει πίσω στην εταιρία μας με οποιαδήποτε αιτιολογία μή παράδοσης.


ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ E-CARD


Οι χρήστες μπορούν να προμηθευτούν ή να εξαργυρώσουν την Δωροκάρτα e-card μόνο στο www.bleuvert.gr.

Η αποστολή Δωροκάρτας e-card στον παραλήπτη της γίνεται μεσω email αυτόματα με την ολοκλήρωση της πληρωμής της.

Σε περίπτωση που η εξαργύρωση είναι μικρότερη του ποσού της δωροκάρτας τότε το υπόλοιπο πιστώνεται στο λογαριασμό του δικαιούχου για μελοντική χρήση. Η διάρκεια εξαργύρωσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 έτη. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

 

Στα διάφορα σημεία του site (footer, popup windows κλπ) σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε μέλη του  bleuvert.gr ,συμπληρώνοντας το e-mail σας στα ανάλογα πεδία και με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι συνδρομητής στα newsletter της εταιρείας. Σε περίπτωση που επιθυμείς την απομάκρυνση του e-mail σου από την λίστα παραληπτών των newsletter δεν έχετε παρά να πατήσεις στον αντίστοιχο σύνδεσμο που θα βρεις στο κάτω μέρος του κάθε newsletter. 

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.

Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα ,τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, η μορφή (layout) του  bleuvert.gr αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική η μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση,αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών παρακαλούμε συμπλήρωσε την  ειδική φόρμα επικοινωνίας  η στείλε μας e-mail στο info@bleuvert.gr

Εάν δεν λάβεις άμεση απάντηση στο αίτημα σου (εντός 24 ωρών εκτός Κυριακής) η κρίνεις ότι το θέμα σου χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση μπορείς τότε να επικοινωνήσεις μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 2316020730 από τις 10:00-20:00 εκτός Κυριακής.

Σε περίπτωση που έχεις κάποιο παράπονο από τη διεξαγωγή της παραγγελίας σου ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε αποστέλλοντας e-mail στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. 

 

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

 

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για τον Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.