Δικαίωμα στη λήθη

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή αν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το κατάστημά μας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τον λογαριασμό σας, επομένως δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτόν ή να τον χρησιμοποιήσετε ξανά. .


Το Email σας

Πώς λειτουργεί αυτό;

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο, πατώντας τον σύνδεσμο αυτόν θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα που αποθηκεύουμε για εσάς. Εάν κάτι δεν μπορεί να διαγραφεί, θα είναι ανώνυμο. Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός για 2 ώρες.