Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε την ειδική φόρμα επιστροφής προκειμένου να μας ενημερώσεις για τους λόγους της επιστροφής και να λάβεις Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων ( Α.Ε.Ε.Π.). Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος  ή λάθους προϊόντος δεν επιβαρύνεσαι με μεταφορικά έξοδα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσένα. 


Υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.


Στη φόρμα επιστροφής  σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές που πρέπει να μας αναφέρεις στις σημειώσεις της φόρμας


Επιστροφή χρημάτων : Αφού λάβετε το email έγκρισης της επιστροφής σας, μας αποστέλλετε την επιστροφή σας με δική σας χρέωση.  Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει σε παραγγελίες που περιέχουν δώρα (promotion) του καταστήματος, σε τέτοια περίπτωση είναι δυνατόν μόνο η αντικατάσταση ή η πίστωση στο λογαριασμό.


Αντικατάσταση : Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σου έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσένα. Σε όποια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για διευκρινήσεις. Για την αντικατάσταση χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος εάν αυτά προκύπτουν.


Πίστωση στο λογαριασμό : Επιστρέφετε τα προϊόντα με δική μας χρέωση και εμείς πιστώνουμε το λογαριασμό σας στο e-shop με το ποσό της επιστροφής για οποιαδήποτε μελλοντική αγορά.


Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:


bleuvert | attrattivo stores 

Τμήμα επιστροφών e-shop

Παπαναστασίου 130, Τ.Κ. 54249

Θεσσαλονίκη


Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κορμάκια, καλσόν, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.


Για να συμπληρώσεις τη φόρμα επιστροφής  ΠΑΤΗΣΕ  ΕΔΩ