Πολιτική επιστροφών

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ων συμπλήρωσε την ειδική φόρμα επιστροφής προκειμένου να μας ενημερώσεις για τους λόγους της επιστροφής και να λάβεις Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων ( Α.Ε.Ε.Π.). Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος  ή λάθους προϊόντος δεν επιβαρύνεσαι με μεταφορικά έξοδα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσένα. 


Υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.


Στη φόρμα επιστροφής  σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές που πρέπει να μας αναφέρεις στις σημειώσεις της φόρμας


Επιστροφή χρημάτων : Αφού λάβετε το email έγκρισης της επιστροφής σας, μας αποστέλλετε την επιστροφή σας με δική σας χρέωση.  Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να μας υποδείξετε στα σχόλια της φόρμας, το όνομα του δικαιούχου και την τράπεζα στην οποία  ανήκει. 


Αντικατάσταση : Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σου έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσένα. Σημειώνετε στα σχόλια της φόρμας τον κωδικό, το χρώμα και το μέγεθος που θέλετε. Εμείς θα σας στείλουμε την αντικατάσταση και εσείς κατά την παραλαβή  θα παραδώσετε στον courrier την επιστροφή σας χέρι με χέρι.  Για την αντικατάσταση χρεώνεστε  μόνο τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος 3 ευρώ.


Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:


bleuvert | attrattivo stores 

Τμήμα επιστροφών e-shop

Παπαναστασίου 130, Τ.Κ. 54249

Θεσσαλονίκη


Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κορμάκια, καλσόν, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Για να συμπληρωθεί αυτόματα η φόρμα επιστροφής ακολουθήστε τα παρακάτω 3 βήματα

  1. μεταβείτε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε ιστορικό παραγγελιών.
  2. ανοίξτε τη παραγγελία που περιέχει το είδος προς επιστροφή και πατήστε το κουμπί της επιστροφής πάνω στο είδος που θέλετε να επιστρέψετε.
  3. συμπληρώστε  στα σχόλια της φόρμας τι επιθυμείτε να γίνει με την επιστροφή σας. 

Για να ξεκινήσετε τα βήματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
<div class="sharethis-inline-follow-buttons"></div>