Γενικές πληροφορίες

Είναι τα προϊόντα που προβάλλονται στο site άμεσα διαθέσιμα;


Η εταιρία bleuvert  δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους.


Πότε θα γνωρίζω εάν υπάρχει διαθεσιμότητα στα είδη της παραγγελίας μου;


Μέσα στις επόμενες 2 με 3 ώρες μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop ελέγχει τη διαθεσιμότητα των ειδών που παραγγέλθηκαν.

Η επιβεβαίωση ή η απόρριψη της παραγγελίας σας προετοιμάζεται από το τμήμα εξυπηρέτησης σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Σάββατο, 8:30 έως 15:00 και ενημερώνεστε άμεσα με email ή SMS

 

Ανανεώνονται τα προϊόντα με την ένδειξη "εξαντλημένο";


Αν ένα προϊόν είναι εξαντλημένο, θα προσπαθήσουμε να το ανανεώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερο. Αν δεν υπάρχει στοκ, θα το αποσύρουμε από την ιστοσελίδα. Ωστόσο στα προϊόντα με ένδειξη "Out Of Stock" μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του προϊόντος και να κάνετε ερώτηση για το συγκεκριμένο προϊόν. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

Θα λάβω το ίδιο προϊόν που βλέπω στη φωτογραφία;


Ναι, με εξαίρεση τα προϊόντα που περνούν από παραδοσιακές διεργασίες και στα οποία ενδέχεται να υπάρχει ελάχιστη διαφορά στο φινίρισμα.

 

Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχω πραγματοποιήσει σωστά την αγορά μου;


Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης και ένα SMS στο κινητό σας. Εάν δεν το παραλάβετε, επικοινωνήστε με το

τμήμα εξυπηρέτησης.